Vælg en side

1-vejs relæboks 1500w

DKK 632,00

Se flere kapaciteter. … læs mere her

Varenummer (SKU): 103404var Kategorier: , ,

Beskrivelse

1-vejs relæboks 1500w til din båd – køb den billigt her.

Yderligere beskrivelse og flere billeder af 1-vejs relæboks 1500w her:
1-vejs relæboks 1500w

Mange leder efter den billigste 1-vejs relæboks 1500w på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på 1-vejs relæboks 1500w her: billigste 1-vejs relæboks 1500w

Bådudstyr i god kvalitet til billige priser. Når båden skal holdes i topform, gælder det om at have det rigtige udstyr og det rigtige grej. Det gælder uanset, om det er bådmaling, reservedele, værktøj eller nyt udstyr til båden. Her på siden har vi en stor samling af bådudstyr (eller marineudstyr om man vil), som er god kvalitet og sælges til billige priser. Du finder varer fra de kendte mærkevarer, som f.eks. Ariens, Dan-Fender, Cobb, Dometic, Harken, Hella, Hitachi, Honda, Jotun, Parsun, Plastimo, Raymarine, Waeco, Wichard m.fl. Bl.a. denne 1-vejs relæboks 1500w som du kigger på lige nu.

En ting er bådens udstyr og vedligehold – noget der er ligeså vigtigt er din og dine passageres sikkerhed. Du finder også brantæpper, redningsveste, knæklys, livliner, nødraketter, pulverslukkere, øser, signalfløjter mm. der er med at gøre din sejlads så sikker som muligt.

Når sikkerheden er på plads og båden i topform, er det tid til det sjove: at komme ud og sejle og evt. dyrke noget vandsport. Også her har vi både tube, vandski og våddragter så du kan få alle vandhundenes lyster styret.