Vælg en side

12V LED til indbygning – 12,7mm

DKK 38,00

Brug lyset i fx, kistebænk, skabe, ved trin osv.
– Forbrug: Kun 0,24 watt
– Indbygningsdiameter (hulstørrelse): 9mm
– Indbygningsdybde: 24mm … læs mere her

Varenummer (SKU): 207760var Kategorier: , ,

Beskrivelse

12V LED til indbygning – 12,7mm til din båd – køb den billigt her.

Yderligere beskrivelse og flere billeder af 12V LED til indbygning – 12,7mm her:
12V LED til indbygning - 12,7mm

Mange leder efter den billigste 12V LED til indbygning – 12,7mm på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på 12V LED til indbygning – 12,7mm her: billigste 12V LED til indbygning – 12,7mm

Bådudstyr i god kvalitet til billige priser. Når båden skal holdes i topform, gælder det om at have det rigtige udstyr og det rigtige grej. Det gælder uanset, om det er bådmaling, reservedele, værktøj eller nyt udstyr til båden. Her på siden har vi en stor samling af bådudstyr (eller marineudstyr om man vil), som er god kvalitet og sælges til billige priser. Du finder varer fra de kendte mærkevarer, som f.eks. Ariens, Dan-Fender, Cobb, Dometic, Harken, Hella, Hitachi, Honda, Jotun, Parsun, Plastimo, Raymarine, Waeco, Wichard m.fl. Bl.a. denne 12V LED til indbygning – 12,7mm som du kigger på lige nu.

En ting er bådens udstyr og vedligehold – noget der er ligeså vigtigt er din og dine passageres sikkerhed. Du finder også brantæpper, redningsveste, knæklys, livliner, nødraketter, pulverslukkere, øser, signalfløjter mm. der er med at gøre din sejlads så sikker som muligt.

Når sikkerheden er på plads og båden i topform, er det tid til det sjove: at komme ud og sejle og evt. dyrke noget vandsport. Også her har vi både tube, vandski og våddragter så du kan få alle vandhundenes lyster styret.