Vælg en side

12V luftpumpe BST 12 High Power

DKK 1.736,00

Effektiv og hurtig kvalitets-luftpumpe, velegnet til store funtubes og gummibåde med oppustelig bund.

– Kan puste og tømme for luft.
– Kapacitet: 450 liter/min.
– Forbrug: 15 Amp.
– Stopper automatisk når ønsket tryk er nået, op til 800 mbar (11,7 p … læs mere her

Varenummer (SKU): 162183 Kategorier: , ,

Beskrivelse

12V luftpumpe BST 12 High Power til din båd – køb den billigt her.

Yderligere beskrivelse og flere billeder af 12V luftpumpe BST 12 High Power her:
12V luftpumpe BST 12 High Power

Mange leder efter den billigste 12V luftpumpe BST 12 High Power på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på 12V luftpumpe BST 12 High Power her: billigste 12V luftpumpe BST 12 High Power

Bådudstyr i god kvalitet til billige priser. Når båden skal holdes i topform, gælder det om at have det rigtige udstyr og det rigtige grej. Det gælder uanset, om det er bådmaling, reservedele, værktøj eller nyt udstyr til båden. Her på siden har vi en stor samling af bådudstyr (eller marineudstyr om man vil), som er god kvalitet og sælges til billige priser. Du finder varer fra de kendte mærkevarer, som f.eks. Ariens, Dan-Fender, Cobb, Dometic, Harken, Hella, Hitachi, Honda, Jotun, Parsun, Plastimo, Raymarine, Waeco, Wichard m.fl. Bl.a. denne 12V luftpumpe BST 12 High Power som du kigger på lige nu.

En ting er bådens udstyr og vedligehold – noget der er ligeså vigtigt er din og dine passageres sikkerhed. Du finder også brantæpper, redningsveste, knæklys, livliner, nødraketter, pulverslukkere, øser, signalfløjter mm. der er med at gøre din sejlads så sikker som muligt.

Når sikkerheden er på plads og båden i topform, er det tid til det sjove: at komme ud og sejle og evt. dyrke noget vandsport. Også her har vi både tube, vandski og våddragter så du kan få alle vandhundenes lyster styret.