Vælg en side

2-finger Cut Hårdfør Sejlerhandske

DKK 142,00

Ekstra slidstærk sejlerhandske fra Star Flex. Sejlerhandsken er en beskyttende og ergonomisk handske med to korte fingre (pegefinger og tommelfinger). Den er udført i slidstærkt amara, og har et godt greb takket være den skridsikre belægning i håndfladen. … læs mere her

Varenummer (SKU): 761140var Kategorier: , ,

Beskrivelse

2-finger Cut Hårdfør Sejlerhandske til din båd – køb den billigt her.

Yderligere beskrivelse og flere billeder af 2-finger Cut Hårdfør Sejlerhandske her:
2-finger Cut Hårdfør Sejlerhandske

Mange leder efter den billigste 2-finger Cut Hårdfør Sejlerhandske på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på 2-finger Cut Hårdfør Sejlerhandske her: billigste 2-finger Cut Hårdfør Sejlerhandske

Bådudstyr i god kvalitet til billige priser. Når båden skal holdes i topform, gælder det om at have det rigtige udstyr og det rigtige grej. Det gælder uanset, om det er bådmaling, reservedele, værktøj eller nyt udstyr til båden. Her på siden har vi en stor samling af bådudstyr (eller marineudstyr om man vil), som er god kvalitet og sælges til billige priser. Du finder varer fra de kendte mærkevarer, som f.eks. Ariens, Dan-Fender, Cobb, Dometic, Harken, Hella, Hitachi, Honda, Jotun, Parsun, Plastimo, Raymarine, Waeco, Wichard m.fl. Bl.a. denne 2-finger Cut Hårdfør Sejlerhandske som du kigger på lige nu.

En ting er bådens udstyr og vedligehold – noget der er ligeså vigtigt er din og dine passageres sikkerhed. Du finder også brantæpper, redningsveste, knæklys, livliner, nødraketter, pulverslukkere, øser, signalfløjter mm. der er med at gøre din sejlads så sikker som muligt.

Når sikkerheden er på plads og båden i topform, er det tid til det sjove: at komme ud og sejle og evt. dyrke noget vandsport. Også her har vi både tube, vandski og våddragter så du kan få alle vandhundenes lyster styret.