Vælg en side
Abralon, ø150 mm - 360 korn

Køb billig Abralon, ø150 mm – 360 korn her: kr. 37.50

DKK 37,50

Abralon fra Mirka er et unikt og alsidigt slibemateriale udviklet til hurtig og omhyggelig slibning af flade såvel som kurvede overflader. Abralon er udviklet specielt til bil- og marineindustrien.

Mirka er en af verdens største producenter af slibemate … læs mere her

Køb her

Varenummer: 76000178 Kategori:

Produktbeskrivelse

Abralon, ø150 mm – 360 korn til din båd – køb den billigt her.

Yderligere beskrivelse og flere billeder af Abralon, ø150 mm – 360 korn her:
Abralon, ø150 mm - 360 korn

Mange leder efter den billigste Abralon, ø150 mm – 360 korn på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på Abralon, ø150 mm – 360 korn her: billigste Abralon, ø150 mm – 360 korn

Bådudstyr i god kvalitet til billige priser. Når båden skal holdes i topform, gælder det om at have det rigtige udstyr og det rigtige grej. Det gælder uanset, om det er bådmaling, reservedele, værktøj eller nyt udstyr til båden. Her på siden har vi en stor samling af bådudstyr (eller marineudstyr om man vil), som er god kvalitet og sælges til billige priser. Du finder varer fra de kendte mærkevarer, som f.eks. Ariens, Dan-Fender, Cobb, Dometic, Harken, Hella, Hitachi, Honda, Jotun, Parsun, Plastimo, Raymarine, Waeco, Wichard m.fl. Bl.a. denne Abralon, ø150 mm – 360 korn som du kigger på lige nu.

En ting er bådens udstyr og vedligehold – noget der er ligeså vigtigt er din og dine passageres sikkerhed. Du finder også brantæpper, redningsveste, knæklys, livliner, nødraketter, pulverslukkere, øser, signalfløjter mm. der er med at gøre din sejlads så sikker som muligt.

Når sikkerheden er på plads og båden i topform, er det tid til det sjove: at komme ud og sejle og evt. dyrke noget vandsport. Også her har vi både tube, vandski og våddragter så du kan få alle vandhundenes lyster styret.