Telefon: 7876 8672 – kontakt@tbda.dk

OUTLET – klik her

En række online virksomheder yder i vore dage diverse fragtformer. En af dem der er mest anvendt er på nuværende tidspunkt at få leveret til en pakkeshop, og så kan du blot hente dine nye varer på et valgfrit tidspunkt. Muligheden er altså rigtig enkel, og oftest ydermere den mest prisbevidste leveringsmåde.

Du burde endvidere overveje at bestille levering hjem til dig selv eller til din arbejdsplads. Den er en gang i mellem et hak mindre prisbillig, men endda meget ukompliceret. Den mest prisbevidste leveringsmetode vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne, hvilket dog nødvendiggør at du opholder dig i nærheden af netshoppens tilholdssted.

De fleste internet shops stiller garanti om muligheden for dag-til-dag levering på en hel del produkter, som imidlertid kræver at bestillingen placeres inden et besluttet tidspunkt, så at de har en chance for at nå at få produkterne klargjort forinden lagermedarbejderne tager hjem.

Nogle enkelte internet handler garanterer levering uden omkostninger, men ofte kun såfremt du indkøber for en præcis sum. I øvrigt skulle du beslutte sig for den mest betalelige fragtform, der tit – hvad end man bor nær Helsingør, Ringsted eller Vejen – vil blive at få bragt varerne til en pakkeshop.

Den prisbilligste metode til levering

Det er efterhånden ualmindeligt hensigtsmæssigt for forbrugerne at sammenholde priser hos forskellige internet webshops og af den grund har mange e-forhandlere været nødt til at stampe udsalgspriserne på mange af deres produkter – til juniorer, samt også til mænd og kvinder – voldsomt, og endda nogle gange yde levering uden omkostninger.

Men det kan stadigvæk blive lønsomt at studere nogle få online forhandlere efter rabatkoder forud for at du handler, sådan at du er skudsikker på at indhente den laveste pris.

Du bør bare være så påpasselig, at når en internet forhandler forhandler bedst i test varer til salg for en salgspris som er uendeligt billig, bør det i nogle tilfælde være et tegn på en bedragerisk webbutik. Shopping med kort er i hvert fald inkluderet i et regulativ, hvilket beskytter kunden imod uoprigtige internet firmaer.

Vi tilråder kortkøb eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kan du bruge en løsning fra f.eks. ViaBill, for så vidt du agter at afdrage betalingen i flere bidder.

Inden folk køber i en online shop kunne man i og for sig få overblik over webbutikkens forretningsbetingelser, dog er det for det meste ikke særlig sjovt.

Et andet alternativ er at efterse hvorvidt webshoppen er e-mærke godkendt, eftersom det almindeligvis er et tegn på at internet virksomheden imødekommer de officielle danske regler, tillige med at e-handlen jævnligt kontrolleres af specialister som behersker reglerne. Desuden giver det dig anledning til en hjælpende hånd, ifald du møder problemer i processen med dit indkøb.

Netkøb vokser og vokser

Trustpilot præsterer tilpas fortræffelige chancer for at dechifrere forskellige nuværende forbrugeres domme og derfor foreslår vi, at du bliver klogere på internet virksomhedens omtaler før du bestiller.

Facebook leverer på samme måde fuldt ud hensigtsmæssige metoder til at få indsigt i webshoppens kundetilfredshed. Foruden det ses en række internet foretagender som gør det muligt at udfærdige en anmeldelse af deres købsoplevelse, hvilket på samme måde må tages i brug til afvejning af hvor glade kunderne er.

Vores side er finansieret af indtægter fra annoncer. Vi arbejder sammen med en mængde online webshops hvori vi introducerer deres produkter, og indhenter godtgørelse forudsat en af de besøgende på vores website fuldfører en transaktion.

Viden om produkter og internet outlets opdateres tit, men vi ønsker ikke at tage ansvar for korrektioner der eventuelt er udarbejdet siden vi senest opdaterede de viste oplysninger.