Telefon: 7876 8672 – kontakt@tbda.dk

OUTLET – klik her

En række internet selskaber frembyder i øjeblikket diverse leveringsudgaver. En sikker vinder er for nærværende pakkeshoppen, hvor du selv kan hente de bestilte varer når der er mulighed for det. Leveringsformen er altså ekstremt enkel, og ofte endda den mest letkøbte løsning til levering.

Fragttiden kan være rigtig central hvis du behøver dine nye varer øjeblikkeligt, og med det formål er det selvsagt væsentligt at man studerer tidshorisonten for levering på det vedkommende produkt.

Adskillige webbutikker frembyder levering efter en enkelt hverdag på flere varenumre, som imidlertid tager udgangspunkt i at ordren køres igennem forinden et aftalt tidspunkt, så de med sikkerhed kan nå at få ordren ekspederet forud for at lagermedarbejderne får fri.

Nogle forretninger på nettet garanterer fragtfri levering, men tit er det betinget af at du shopper for en fastsat pris. Alternativt bør du gribe den mest letkøbte mulighed for fragt, hvilket i mange tilfælde – uafhængig om man er ved Vejle, Hjørring eller Hinnerup – vil blive at få dem til at levere din pakke til en pakkeshop.

Et hav af forskellige leveringsmåder

Det er efterhånden usædvanlig hensigtsmæssigt for forbrugerne at finde de bedste priser på flere internet webshops og for det har adskillige internet varehuse set sig nødsaget til at nedsætte priserne på en række af deres produkter – til piger og drenge, men ligeledes til damer og herrer – voldsomt, og endda nogle gange præstere fragtfri levering.

Til gengæld kan det alligevel være fordelagtigt at kontrollere nogle e-firmaer efter rabat inden du gennemfører din bestilling, således at man er sikret at få den prisbilligste pris.

Generelt foreslår vi handler med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du udnytte en afbetalingsløsning som fx ViaBill, hvis du har i sinde at afdrage omkostningerne over et længere tidsrum.

Før folk bestiller på en shop på nettet bør man helt sikkert læse shoppens handelsvilkår, men det er bare ikke særlig sjovt.

En anden valgmulighed kan være at undersøge hvorvidt e-shoppen er e-mærket medlem, som typisk er en indikation om at internet shoppen anerkender de opstillede regler, udover at online shoppen fra tid til anden tilses af eksperter der mestrer vilkårene. Desuden får du genvej til at få assistance, ifald du oplever besvær som følge af din shopping. Her finder du mere om emnet.

Den mindst kostelige fragttype

Trustpilot præsterer forholdsvis solide genveje til at undersøge ret mange nuværende konsumenters kritik og af den grund kan det anbefales, at du sonderer internet forretningens vurderinger inden du placerer din ordre.

Facebook indebærer lignende fuldkommen udmærkede løsninger til at få indtryk af e-forretningens pålidelighed. I øvrigt møder vi faktisk online shops i Danmark hvor man kan tilkendegive en anmeldelse af deres køb, hvilket lige så vel bør bruges til at få et indblik i tilfredsheden hos kunderne.

Vores website er annoncefinansieret. Vi har samarbejdsaftaler med masser af internet virksomheder og promoverer forretningernes produkter, og modtager honorar i tilfælde af at en af vores brugere udfører en handel.