Telefon: 7876 8672 – kontakt@tbda.dk

OUTLET – klik her

Masser af internet handler tildeler nu om dage diverse forskellige fragtløsninger. En favorit iblandt mange er i øjeblikket pakkeshoppen, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente pakken lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringsformen er altså virkelig hensigtsmæssig, og i mange tilfælde også den mindst kostelige leveringsmetode.

Du bør tillige forsøge at vælge udbringning hjem til dig privat eller til adressen hvor du arbejder. Fragtformen er oftest et hak mindre prisbillig, men samtidig virkelig let gængelig. Den mest betalelige fragtform vil dog altid være at hente produkterne selv, som desværre betinges af at du lever med kort afstand til e-handlens hjemsted.

Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være vældig central når vi absolut skal bruge produktet fluks, og med det formål er det temmelig på sin plads at du finder den anslåede leveringstid på det pågældende produkt.

Temmelig mange internet virksomheder stiller udsigt til levering på blot en enkelt hverdag på mange af deres produkter, men som ikke desto mindre er underforstået at ordren placeres inden et fast tidspunkt, således at de har en chance for at nå at få produktet ekspederet før logistikpersonalet har fyraften.

En række e-handler i Danmark yder fragt uden omkostninger, men tit er det under forudsætning af at man aftager for en konkret sum. Som alternativ burde du udse dig den prisbilligste leveringsmetode, hvilket mange gange – uanset om du befinder sig tæt på Helsingør, Værløse eller Struer – vil blive at få leveret bestillingen til et udleveringssted.

Et billede på at online forhandleren forsvarer de opstillede regler

Det er i dag ret så nemt for købere at finde frem til de bedste priser på forskellige internet varehuse og så har de fleste internet webshops set sig nødsaget til at presse udsalgspriserne på mange af deres produkter – til babyer og børn, og yderligere også til damer og herrer – kolossalt, og endda nogle gange præstere gratis fragt.

Dog kan det stadigvæk blive fordelagtigt at checke nogle få forretninger på nettet efter rabat før du færdiggør din shopping, således at du er tryg ved at modtage den laveste pris.

Du bør alligevel være så påvagt, at når en butik reklamerer varer til salg for en udsalgspris der er himmelråbende attraktiv, så er det undertiden være en indikator for en uægte online butik. Kortbestillinger er på den anden side omsluttet af en lovbestemmelse, som garanterer kunden overfor fup online shops.

Vi anbefaler køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du drage fordel af et afdragstilbud som fx ViaBill, når du foretrækker at betale omkostningerne over tid.

Inden nogen køber hos en internet webshop burde man i virkeligheden betragte e-butikkens handelsaftale, dog er det i mange tilfælde ikke specielt ophidsende.

Et nemt alternativ er at granske hvorvidt internet webshoppen er godkendt af e-mærket, som burde være et sympol på at online butikken opretholder de officielle danske regler, samt at online virksomheden undertiden besøges af eksperter der kender til reglementet på området. Desuden giver det dig chance for at blive assisteret, såfremt du får dilemmaer med dit køb.

I øvrigt er det anbefalelsesværdigt at køberen er obs på de mest vedkommende vedtægter der kan spille ind i forbindelse med handlen, som fx hvilken byttepolitik online forhandleren lover. I den forbindelse er det tillige afgørende, at man altid beholder ens kvitteringsmail, således man en anden gang kan dokumentere købet, uden hensyn til om man skal købe en gave til en dreng eller pige.

Trustpilot fører til ganske nyttige muligheder

Trustpilot præsterer evigt udmærkede muligheder for at finde ud af ganske mange andre forbrugeres evalueringer og derfor er det klogt, at du sonderer online virksomhedens anmeldelser forinden du handler.

Facebook tilbyder dig ydermere relativt fornemme løsninger til at få et kig ind i internet butikkens troværdighed. Her møder vi nogle online varehuse i Danmark som tilbyder kunderne at formulere en omtale af deres køb, hvilket tillige må anvendes til afvejning af kundernes tilfredshed.