Telefon: 7876 8672 – kontakt@tbda.dk

OUTLET – klik her

De fleste netshops giver nu om dage flere leveringsformer. En sikker vinder er i vore dage levering til et afhentningssted, så du selv kan hente de bestilte varer på et selvvalgt tidspunkt. Leveringstypen er jo meget problemfri, og i mange tilfælde ligeledes den billigste form for levering.

Leveringsdygtigheden er selvfølgelig temmelig vital forudsat du absolut skal bruge dine nye produkter om et øjeblik, så herved er det relativt aktuelt at vi ser nærmere på tidshorisonten for levering ved den respektive vare.

En stor portion online webshops præsterer 1 hverdags levering på mange af butikkens varer, men husk at det regnes ud fra at bestillingen køres igennem før et nøjagtigt tidspunkt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få pakken sendt afsted forinden de pakkeansatte drager hjemad.

Nogle e-shops i Danmark tilbyder portofri levering, men typisk kun hvis der erhverves for et bestemt beløb. Som alternativ skal man udse dig den mest prisbevidste fragtmulighed, der i mange tilfælde – uanset om du bor ved Kolding, Nykøbing Falster eller Grindsted – vil blive at få bragt dine varer til et afhentningssted.

Bestil til din private bopæl eller til adressen hvor du arbejder

Det er temmelig gnidningsløst for almindelige dødelige at finde frem til de bedste priser hos diverse webbutikker og herved har masser af online shops ikke kunne lade være med at presse salgsværdien på varerne – til børn og babyer, lige så vel som til damer og herrer – enormt, og endda nogle gange præstere levering uden betaling.

Det kan til hver en tid vise sig gavnligt at checke indtil flere online forretninger efter rabatkoder inden du gennemfører din bestilling, således at man ikke er i tvivl om at indhente den prisbilligste pris.

Du bør blot være obs på, at ifald en internet butik tilbyder deres varer for en salgspris der kan ses som umådelig letkøbt, så bør det ofte være en indikator for en snydagtig internet virksomhed. Køb med kort er ikke desto mindre omfattet af Indsigelsesordningen, der beskytter køber imod uægte internet webshops.

Generelt slår vi et slag for bestillinger med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du benytte en afdragsordning fra fx ViaBill, forudsat du gerne vil dække regningen ude i fremtiden.

Forinden nogen shopper i en internet forhandler behøver de ideelt set gennemgå netshoppens forretningsvilkår, det er dog bare ikke videre spændende.

Et alternativt forslag kan være at se om netbutikken er e-mærket, siden det generelt er en tryghed om at online webshoppen lever op til den officielle danske lovgivning, udover at internet virksomheden løbende vurderes af eksperter der har nøje kendskab til reglementet på området. Derudover giver det dig chance for at blive hjulpet, hvis du skulle få vanskeligheder i processen med dit køb.

Dertil er det klogt at man er obs på de mest relevante regler der har indvirkning på ordren, eksempelvis hvilken returneringsret butikken bruger. I relation til det er det samtidig essesentielt, at man stadig bevarer ens kvittering på e-mail, så man til enhver tid kan eftervise ordren, ligegyldigt om du er på udkig efter varer til en dame eller herre.

Mange forskellige leveringsmidler

Trustpilot tilbyder dig en del gavnlige chancer for at gennemgå en stor portion andre køberes anmeldelser og derfor anbefaler vi, at du tjekker internet webshoppens vurderinger inden du placerer din ordre.

Facebook yder desuden visse hæderlige metoder til at få indsigt i webbutikkens pålidelighed. Tilmed ser vi en række e-forhandlere hvor folk kan levere en vurdering af virksomhedens service, som desuden kan benyttes til afvejning af hvor glade kunderne er.

Denne side er finansieret ved hjælp af reklamer. Vi har tætte samarbejder med forskellige online webshops hvor vi fremviser firmaernes varer, og høster honorar ifald de besøgende vi sender videre gennemfører et indkøb.

Viden om tilbud og online shops vedligeholdes nu og da, men vi giver ingen garanti imod forandringer der er blevet foretaget siden sidste opdatering af sidens informationer.