Telefon: 7876 8672 – kontakt@tbda.dk

OUTLET – klik her

Størstedelen af forhandlere på nettet udlover nu en hel del forskellige muligheder for levering. En af dem der er mest anvendt er nu om dage pakkeshops, og så henter du bare pakken når du har lyst. Leveringsmetoden er jo ret så smart, samt oftest endvidere den mest prisbevidste form for levering.

Du kunne også afveje for og imod at få varerne sendt til dit hus eller ud på din arbejdsplads. Fragtmuligheden bliver beklageligvis en sjat mere pebret, men desuden ualmindeligt let. Den prisbilligste fragtmetode kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv, men det kræver at du lever tæt på online butikkens adresse.

Fragttiden kan i nogle tilfælde være vældig udslagsgivende når man absolut skal bruge pakken straks, og af den grund er det tydeligvis væsentligt at du undersøger leveringstidspunktet for den aktuelle vare.

Flere internet butikker præsterer 1 dags fragt på mange produkter, men som ikke desto mindre står og falder med at transaktionen gennemføres før et konkret tidspunkt, så at de sandsynligvis kan nå at få varerne ud af døren forinden de logistikansatte drager hjemad.

En række internet shops tilbyder fragt uden gebyr, men typisk kun såfremt man handler for en konkret sum. Som alternativ må man foretrække den prisbilligste form for fragt, der typisk – hvad end du befinder sig tæt på Roskilde, Varde eller Ribe – vil være at få fragtmanden til at bringe pakken til en pakkeshop.

Det er klogt at du studerer online virksomhedens omtaler

Det er i dag meget bekvemt for enhver at finde information om priser hos diverse internet shops på sundpraktik.dk og ergo har massevis af online shops været nødt til at presse prisniveauet på deres varer – til juniorer, samt til herrer og damer – kolossalt, og endda nogle gange tilbyde levering uden beregning.

Det kan dog stadigvæk blive nyttigt at analysere et par forskellige forhandlere på nettet efter rabatkoder forinden du shopper, således at man er på den sikre side med at skaffe sig den billigste pris.

Man bør dog være årvågen med, at hvis en internet forhandler afsætter et produkt for en udsalgspris der anses for grænseløst overkommelig, så kunne det i nogle tilfælde være et karakteristika der viser en uoprigtig butik. Køb med betalingskort er dog indbefattet af en regel, hvilket begunstiger dig som køber imod snydagtige internet shops.

Vi foreslår generelt kortbetalinger eller mobilbetaling. Som et alternativ kunne du drage nytte af et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, for så vidt du higer efter at afbetale regningen over et længere tidsrum.

Inden folk køber i en online shop burde de i princippet overveje netshoppens regler, det er dog oftest en omfattende opgave.

En nem løsning kan være at se nærmere på om internet forhandleren er tilsluttet e-mærket, som skulle være et bevis på at internet shoppen respekterer de danske regler, udover at e-handlen af og til evalueres af fagmænd der forstår de gældende love. Dette er en god mulighed for at få hjælp, når du forvoldes udfordringer i processen med dit indkøb.

De fleste online shops stiller garanti om dag-til-dag levering

Trustpilot tilbyder ganske pålidelige løsninger til at besigtige ganske mange eksisterende kunders ratings og derfor er det at foretrække, at du efterforsker online firmaets anmeldelser inden du handler.

Facebook byder på ydermere absolut gode muligheder for at få indsigt i netbutikkens kundefokus. Her ser vi mange e-firmaer som giver kunderne mulighed for at forfatte en omtale af deres købsoplevelse, hvilket på samme måde bør drages fordel af til vurdering af hvor tilfredse kunderne er.