Telefon: 7876 8672 – kontakt@tbda.dk

OUTLET – klik her

Scrunch Skovl – Lyserød

Varenummer (SKU): AND-110064 Kategori: Tag:
Flere billeder

29,00 kr.

(103 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Scrunch Skovl - Lyserød

Mange leder efter den billigste Scrunch Skovl – Lyserød på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: Scrunch hos Mammashop.dk

Scrunch Skovl – Lyserød Fakta

  • Navn: Scrunch Skovl – Lyserød
  • Mærke: Scrunch
  • Pris: Kr. 28.95
  • PrisMatch: Ja
  • Fragt: Kr. 38.00
  • Returret: 999 dage (Ja, det er rigtig mange dage)
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 599.00
  • EAN-nr: 5060240381166
  • Kategori: Sandlegetøj

Scrunch Skovl – Lyserød fra Scrunch med PrisMatch

Scrunch Skovl – Lyserød betegnes ofte som musthave til familien med børn, og det forstår man godt, for forældres erfaringer taler sit tydelige sprog. Når det handler om vores kære børn, så er det ofte sådan, at kun det bedste er godt nok, og hvis du køber Scrunch Skovl – Lyserød har du sikret dig rigtig godt. Scrunch Skovl – Lyserød sælges online i shoppen Mammashop.dk. Er du på jagt efter badekar, trækvogne eller knæbeskyttere, er vi stolte af, at du ret sikkert finder det her på siden. Vil du mindske risikoen for, at din barnevogn går i stykker, så er pasningen af den vigtig. Der er de særlige punkter som stel, hjul og tekstiler, du skal holde øje med. Passer I godt på barnevognen, holder den meget længere, og en velholdt barnevogn er også meget pænere at se på.

Scrunch Skovl – Lyserød med 999 dages returret

Scrunch Skovl – Lyserød findes stadig i Top-10 eller tæt på i kategorien Sandlegetøj. Det er ren luksus at få hele 999 dages returret med når du køber din vare. Mange er udmærket klar over, at man køber din Scrunch Skovl – Lyserød online hos webshoppen Mammashop.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Vi har håndplukket varerne og blandt dem kan du helt sikkert finde noget du kan li, og der er det oplagte valg produktet er på siden. Når der handles i webshop er priserne bedre- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Hvis du shopper online, er der bedre fordele, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. når produkterne er købt online, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Derudover har du et meget større udvalg, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Du kan oven i købet gøre det så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. En anden ting du også slipper for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

103 reviews for Scrunch Skovl - Lyserød

Vær den første til at anmelde “Scrunch Skovl – Lyserød”