Telefon: 7876 8672 – kontakt@tbda.dk

OUTLET – klik her

Maileg Safari Friends – Medium Næsehorn Bamse – Mørkegrå (34 cm.)

Varenummer (SKU): MAI-16-3602-02 Kategori: Tag:
Flere billeder

249,00 kr.

(44 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Maileg Safari Friends - Medium Næsehorn Bamse - Mørkegrå (34 cm.)

Mange leder efter den billigste Maileg Safari Friends – Medium Næsehorn Bamse – Mørkegrå (34 cm.) på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: Maileg hos Mammashop.dk

Maileg Safari Friends – Medium Næsehorn Bamse – Mørkegrå (34 cm.) Fakta

  • Navn: Maileg Safari Friends – Medium Næsehorn Bamse – Mørkegrå (34 cm.)
  • Mærke: Maileg
  • Pris: Kr. 199.20
  • PrisMatch: Ja
  • Fragt: Kr. 38.00
  • Returret: 999 dage (Ja, det er rigtig mange dage)
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 599.00
  • EAN-nr: 5707304126799
  • Kategori: Bløde bamser

Maileg Safari Friends – Medium Næsehorn Bamse – Mørkegrå (34 cm.) fra Maileg med PrisMatch

Maileg Safari Friends – Medium Næsehorn Bamse – Mørkegrå (34 cm.) kan tænde lyse i manges øjne, når man taler om babyudstyr, og der er ingen indvendinger mod det, for alle elsker god kvalitet. Når fokus er rettet mod vores børn, vil vi ikke gå ned på kvalitet, og hvis du køber Maileg Safari Friends – Medium Næsehorn Bamse – Mørkegrå (34 cm.) er du godt kørende. Maileg Safari Friends – Medium Næsehorn Bamse – Mørkegrå (34 cm.) sælges hos webshoppen Mammashop.dk. Når behovet melder sig for gåseler, sikkerhedsgitter eller nakkepuder, er denne side et af de bedste bud på finde det. Er du bange for, at barnevognen pludselig strejker, så er det vigtigt, du passer på den. Stel, hjul og tekstiler skal du være opmærksom på. Hvis du formår at vedligeholde barnevognen, vil den holde værdien meget bedre, og så ser den jo også bedre ud.

Maileg Safari Friends – Medium Næsehorn Bamse – Mørkegrå (34 cm.) med 999 dages returret

Maileg Safari Friends – Medium Næsehorn Bamse – Mørkegrå (34 cm.) er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i kategorien Bløde bamser. Husk du får hele hele 999 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Maileg Safari Friends – Medium Næsehorn Bamse – Mørkegrå (34 cm.) i den kendte webshop Mammashop.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder mange det de leder efter, og der er det oplagte valg den vare du kigger på lige nu. Køber du varer online kan priserne være lavere- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Købes der ind i en webshop, får du andre fordele, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. når du har handlet dine varer, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det at sammenlligne priser bliver en leg, på tværs af forskellige webshops. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

44 reviews for Maileg Safari Friends - Medium Næsehorn Bamse - Mørkegrå (34 cm.)

Vær den første til at anmelde “Maileg Safari Friends – Medium Næsehorn Bamse – Mørkegrå (34 cm.)”