Telefon: 7876 8672 – kontakt@tbda.dk

OUTLET – klik her

RICE Kop – Medium – Jungle Animals – Green

Varenummer (SKU): RIC-MELCU-ALG Kategori: Tag:
Tilbud
Flere billeder

43,96 kr.

(39 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
RICE Kop - Medium - Jungle Animals - Green

Mange leder efter den billigste RICE Kop – Medium – Jungle Animals – Green på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: RICE hos Mammashop.dk

RICE Kop – Medium – Jungle Animals – Green Fakta

  • Navn: RICE Kop – Medium – Jungle Animals – Green
  • Mærke: RICE
  • Pris: Kr. 49.00
  • PrisMatch: Ja
  • Fragt: Kr. 38.00
  • Returret: 999 dage (Ja, det er rigtig mange dage)
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 599.00
  • EAN-nr: 5708315197747
  • Kategori: Stel og bestik

RICE Kop – Medium – Jungle Animals – Green fra RICE med PrisMatch

RICE Kop – Medium – Jungle Animals – Green får stor ros fra børnefamilier fra hele landet, og det kan man godt forstå, når man kigger på kvalitet kontra pris – her får du meget for pengene. Når vores børn er i fokus, vil vi ikke gå ned på kvalitet, og hvis du køber RICE Kop – Medium – Jungle Animals – Green er du godt kørende. RICE Kop – Medium – Jungle Animals – Green kan du købe hos Mammashop.dk. Når du gerne vil have ny sikkerhedsgitter, trækvogne eller natlamper, kan du finde det her på siden. Barnevognen er ikke anderledes end andre vigtige ting, derfor skal den vedligeholdes. De ømme punkter er typisk stel, hjul og tekstiler, så vær ekstra opmærksom på dem. Når vognen er velholdt og passet på, vil den holde værdien meget bedre, og det ser bare bedre ud med en velholdt barnevogn.

RICE Kop – Medium – Jungle Animals – Green med 999 dages returret

RICE Kop – Medium – Jungle Animals – Green er en af mange varer her på shoppen og findes i varegruppen Stel og bestik. Husk du får hele hele 999 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb din vare. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin RICE Kop – Medium – Jungle Animals – Green fra den meget brugte forhandler Mammashop.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Blandt alle varerne i shoppen finder mange det de leder efter, som jo fx kan være denne vare. Købes der ind i online webshops er priserne mere attraktive end i butikkerne- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Når du svinger kortet i de danske webshops, er du sikret lidt bedre rettigheder, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere og nogle giver endda et helt års returret. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, i de mange webshops der er på det danske marked. Din sammenligning kan du rent faktisk lave fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

39 reviews for RICE Kop - Medium - Jungle Animals - Green

Vær den første til at anmelde “RICE Kop – Medium – Jungle Animals – Green”