Telefon: 7876 8672 – kontakt@tbda.dk

OUTLET – klik her

Magni Badebruser koala

Varenummer (SKU): MAG-3569 Kategori: Tag:
Tilbud
Flere billeder

199,20 kr.

(83 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Magni Badebruser koala

Mange leder efter den billigste Magni Badebruser koala på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: Magni hos Mammashop.dk

Magni Badebruser koala Fakta

  • Navn: Magni Badebruser koala
  • Mærke: Magni
  • Pris: Kr. 159.00
  • PrisMatch: Ja
  • Fragt: Kr. 38.00
  • Returret: 999 dage (Ja, det er rigtig mange dage)
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 599.00
  • EAN-nr: 5707594035696
  • Kategori: Badelegetøj

Magni Badebruser koala fra Magni med PrisMatch

Magni Badebruser koala er vellidt i småbørnsfamilier, og det forstår man godt, for forældres erfaringer taler sit tydelige sprog. Når det handler om vores kære børn, vil vi alle gerne gøre vores bedste, og går du med Magni Badebruser koala er kvaliteten i orden. Magni Badebruser koala kan du erhverve dig hos Mammashop.dk. Og der er mange produkter – leder du efter babypuder, babyvægte eller isefixbaser, har vi det blandt alle de varer, vi har samlet her. Er du bange for, at barnevognen pludselig strejker, så er det vigtigt, du passer på den. Vær særlig opmærksom på barnevognens stel, hjul og tekstiler. Når du passer og plejer din barnevogn, holder den meget længere, og det ser bare bedre ud med en velholdt barnevogn.

Magni Badebruser koala med 999 dages returret

Magni Badebruser koala kan man finde her i shoppen blandt alle varerne i den altid eftertragtede varekategori Badelegetøj. Vidste du, at du også får hele 999 dages returret oven i hatten når du køber din vare. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Magni Badebruser koala fra den meget brugte forhandler Mammashop.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Vi har håndplukket varerne og blandt dem kan du helt sikkert finde noget du kan li, deriblandt også dette produkt. Ved at købe dine varer i en webshop er varerne billigere- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Du skal have i tankerne, når du handler online, får du andre fordele, end hvis du handler i en fysisk butik. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. efter du har købt dine varer, en del shops efterhånden giver endnu mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Derudover har du et meget større udvalg, og prissammenlignen er let at foretage, i den store skov af webshops, der er derude. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

83 reviews for Magni Badebruser koala

Vær den første til at anmelde “Magni Badebruser koala”