Telefon: 7876 8672 – kontakt@tbda.dk

OUTLET – klik her

RICE Raffia Opbevaringshus – Castle – Lille

Varenummer (SKU): RIC-BSHOU-3ZCAST_lille Kategori: Tag:
Tilbud
Flere billeder

359,96 kr.

(77 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
RICE Raffia Opbevaringshus - Castle - Lille

Mange leder efter den billigste RICE Raffia Opbevaringshus – Castle – Lille på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: RICE hos Mammashop.dk

RICE Raffia Opbevaringshus – Castle – Lille Fakta

  • Navn: RICE Raffia Opbevaringshus – Castle – Lille
  • Mærke: RICE
  • Pris: Kr. 359.96
  • PrisMatch: Ja
  • Fragt: Kr. 38.00
  • Returret: 999 dage (Ja, det er rigtig mange dage)
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 599.00
  • EAN-nr: 5708315244847
  • Kategori: Småopbevaring

RICE Raffia Opbevaringshus – Castle – Lille fra RICE med PrisMatch

RICE Raffia Opbevaringshus – Castle – Lille ligger stadig i toppen af salgslister, når vi snakker børnefamilier, og det forstår man godt, for forældres erfaringer taler sit tydelige sprog. Når vores tanker er omkring børnene, vil vi alle gerne gøre vores bedste, og når du står med RICE Raffia Opbevaringshus – Castle – Lille er du godt kørende. RICE Raffia Opbevaringshus – Castle – Lille kan du trygt handle hos Mammashop.dk. Er der en lille ny på vej, og kigger I på hagesmække, soveposer eller svøb, har vi det blandt alle de varer, vi har samlet her. Barnevognen er ikke anderledes end andre vigtige ting, derfor skal du passe på den. De ømme punkter er typisk stel, hjul og tekstiler, så vær ekstra opmærksom på dem. Passer du din barnevogn godt , vil den holde værdien meget bedre, og alle elsker en pæn, ren og velholdt barnevogn.

RICE Raffia Opbevaringshus – Castle – Lille med 999 dages returret

RICE Raffia Opbevaringshus – Castle – Lille er ret populær blandt alle vores varer i onlineshoppen i den populære kategori Småopbevaring. Husk du får hele hele 999 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber RICE Raffia Opbevaringshus – Castle – Lille i webshoppen Mammashop.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Blandt alle varerne i shoppen finder du noget for alle, og der kan klikkes køb på produktet er på siden. Når der handles i webshop er priserne bedre- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Shoppes der produkter online, er betingelserne lidt gunstigere, end hvis du handler i en fysisk butik. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. når du har handlet dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere end standard returretten og giver meget længere returtid. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, som gør det let at sammenligne priser, på tværs af forskellige webshops. Og du kan endda gøre det i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og det giver en god fleksibilitet for dig. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

77 reviews for RICE Raffia Opbevaringshus - Castle - Lille

Vær den første til at anmelde “RICE Raffia Opbevaringshus – Castle – Lille”