Vælg en side

Sexlegetøj er legetøj til voksne

Hvad gør man når parforholdet skal piftes lidt op?

Eller man bare synes, der skal lidt nyt? Langt de fleste i dag går på opdagelse i den store verden af sexlegetøj, der dagligt spreder glæde og mere til rundt om i danske hjem. Her på siden har vi samlet et godt udvalg af forskelligt sexlegetøj i en god kvalitet til fair priser, og Sinful Sailor Triple Butt Plug Sæt er et godt eksempel.

Sexlegetøj er blevet billigt

Prisen på sexlegetøj er i dag langt billigere end den var for bare 6-7 år siden. I takt med at online handel har vundet vores hjerter, er flere og flere webshops med sexlegetøj kommet på banen med deres bud på, hvordan du forkæler dig selv eller hinanden som par. På siden finder du alt fra begynderdildoen til sexlegetøj for de mere øvede, og de som har lidt mere specielle ønsker og fantasier.

Sexlegetøj som gaveidé

Sexlegetøj er efterhånden også blevet en hel ok gaveidé – måske ikke lige til tante Odas fødselsdag, men som venindegave er det efterhånden meget brugt i stedet for at komme med de sædvanlige blomster, der jo kun holder i nogle få dage – og sexlegetøj spreder glæde i meget længere tid end en buket blomster eller en æske chokolade. Der selvfølgelig også forskel på, hvilke former for sexlegetøj, der er passende som værtindegave; det helt store bondagesæt er nok ikke lige sagen – medmindre man selvfølgelig kender veninden ret godt, og hun åbent har fortalt, at det er “in” hos dem. Det sexlegetøj der oftest bruges til venindegaver, er små dildoer, æg, intimsmykker og ting i den boldgade. Altså typisk ikke noget med en kæmpestor sort dildo – det er mere til polterabends sådan en kan give et godt grin. Om sexlegetøj vil gøre det godt som venindegave, må du selv afgøre – det er trods alt dig, der kender din vendinde bedst 🙂